Zolderkamer Vlot Timmerbedrijf

Zolderkamer


Uw zolder verbouwen is een hele klus, ook is er veel materiaal voor nodig. Daarom is het verstandig om het door een ervaren timmerman uit te laten voeren. Timmerbedrijf Vlot heeft ervaren personeel, die snel en vakkundig te werk gaan. Timmerbedrijf Vlot koopt zijn materialen rechtstreeks in bij de groothandel, waardoor er een goede prijs-kwaliteit verhouding is.

Ook voor de elektrische installatie wordt een erkend elektromonteur ingeschakeld. Bij zolders met voldoende ruimte is het mogelijk een berging/vliering met vlizotrap te maken. Vaak is er op zolder een cv-ketel aanwezig, deze kunnen we omtimmeren, zodat het een kast lijkt en er geen buizen en rommel meer in het zicht zijn. Onder het dak kunnen we luiken, deurtjes of schuifjes, voor uw wegzet.

Wij kunnen uw zolder ook verbouwen tot themakamer, hiervoor betimmeren we het dak en de wanden met brede houten planken, verder maken we er bedden en kasten in van planken. Naast het timmerwerk kunnen wij u ook helpen aan een schilder of stukadoor.

Bekijk foto's van onze projecten

dots

Bel voor advies

    Mijn naam is           :
    Bel mij voor advies :